VÅRA TJÄNSTER

Digital marknadsföring

Robotcode är en heltäckande webbyrå i Göteborg med fokus på digitala tjänster som gynnar ambitiösa företag som vill lyckas med sina mål. Vi hjälper dagligen våra kunder att bli bättre, få en bredare synlighet på nätet och ökar deras lönsamhet med hjälp av hållbara och beprövade strategier. Bland våra tjänster hittar du allt från webbdesign, till IT-lösningar och konsultuppdrag.

Tjänster inom digital marketing

Vi är experter på digital marknadsföring och vi har kunnig personal inom alla områden. Vi arbetar med många olika typer av marknadsföring, och kan hjälpa er att synas i rätt kanaler, i rätt tid och för rätt målgrupp. Några av våra specialistområden är:

Content Marketing

Vi hjälper er att komma på, skapa och förvalta innehåll till er hemsida och era sociala kanaler som driver trafik och ökar er konverteringsgrad. Med hjälp av rätt innehåll, skapar vi en organisk tillväxt som främjar er image och er lönsamhet. Vi arbetar med content marketing på sociala kanaler såsom Instagram, Facebook och LinkedIn, där vi sänder ut innehåll som era kunder vill ha. Vi skapar konverteringar och ger dessutom kunderna ett mervärde, som bidrar till en förbättrad image och ett ökad förtroende för er verksamhet.

Google tools

Alla företag behöver stundvis annonsering för att nå ut till fler kunder. Med hjälp av smart annonsering, med hjälp av bland annat Display ads, Search ads och Shopping ads, kan ni nå ut till en bredare målgrupp och därmed bli synliga för fler potentiella kunder. Det finns mängder av fördelar med att arbeta med Google. Det låter dig samla dina annonser, rapporter och verktyg på ett och samma ställe och dessutom ha full insyn i dina KPI:er och resultat. Robotcode är experter på Google och deras marknadsföringsverktyg, och vi hjälper dig att hitta de rätta strategierna för såväl annonsering, som analys och uppföljning.

Google erbjuder ett brett utbud av olika verktyg som kan vara bra för olika saker. Beroende på vilket typ av företag du driver kan du ha olika behov. En webshop har till exempel ett större behov av att visa upp sina produkter i sökningar, medan en konsultbyrå hellre behöver synas högt upp i sökresultat.

  class=
Display Ads

Med hjälp av Display Ads kan ditt innehåll synas på olika hemsidor, i form av klickbara medier, banners eller videos. Det är ett bra sätt för nya kunder att se din verksamhet och bli nyfikna på hur ni jobbar. Vi hjälper våra kunder att ta fram relevanta display ads som vi sedan placerar i de rätta medierna, i rätt tid.

  class=
Search Ads

Att vara det första som människor ser när de gör en Googlesökning är ett bra sätt nå ut till nya, potentiella kunder. Med hjälp av Google Search Ads kan din hemsida bli nummer ett i rangordningen på Google, och därmed skapa en ökad synlighet för din målgrupp. Vi skapar och förvaltar dina annonser på Google och ser till att de håller sig relevanta, både för din verksamhet och för din målgrupp.

  class=
Shopping Ads

För dig som driver en webbshop kan Google Shopping Ads vara ett bra verktyg för att visa upp dina produkter för potentiella kunder. Vi hjälper dig att optimera dina produkter för att synas på förstasidan när dina kunder letar efter produkter på Google. Vår expertis inom Google Ads kan få ditt företag att synas först, och därmed skapa en ökad kundkrets och ett bättre resultat.

  class=
Email Marketing

Att marknadsföra sig själva via email marketing är en trend som ökat markant under de senaste åren, och ett måste för dig som vill att din marknadsföring ständigt ligger rätt i tiden. Vi på Robotcode kan implementera email marketing i ditt företag och se till så att dina kampanjer når ut till rätt målgrupp, dygnet runt utan att du behöver lyfta ett finger.

  class=
Analys och rapportering

Vi håller koll på era siffror och statistik och ser till så att ni alltid ligger i fas med er marknadsföring. Vi vet vilka KPI:er som är viktiga för er, och vi genomför ständiga rapporteringar kan vi ge er full insyn i vårt arbete, och dessutom påvisa effekterna av den digitala marknadsföringen.

VÅRA PROJEKT

MOTORS

YAMAHA

Företaget EFEL Motors är den allmänna representanten för YAMAHA-fordon för Montenegro. Vi har alla modeller av motorcyklar och skotrar i vårt utbud. För alla våra produkter har du en professionell service.

yamahaa-instagram-digitalmi-marketing
SHOP

CENTROGARDEN

Vi försöker se till att alla hittar något i sin smak i vår plantskola. Vi tar hand om allt och presenterar det bästa erbjudandet i stan.

centrogarden-instagram-digitalni-marketing

Varför ska du anlita en byrå för digital marketing?

Det finns många fördelar med att anlita en extern partner för att sköta om er digitala marknadsföring. Ni slipper spendera dyra pengar och viktig tid på att tillsätta en position, vi tar hand om allt åt er. Robotcode kan hjälpa er med såväl kortsiktiga, som långsiktiga samarbeten och vi sköter om allt från enstaka kampanjer till långvariga projekt. Med vår hjälp får ni ett omedelbart resultat och en bättre inblick i era KPI:er, samt ständiga rapporteringar som påvisar de resultat som vi utlovar.

Att välja en digital partner för er marknadsföring är ett av de bästa valen ni kan göra. Det finns många olika sätt att hantera sin digitala marknadsföring, men att lämna över processen till en byrå som vet vilka strategier och vilka arbetssätt som fungerar bäst – kommer att skapa de bästa möjliga resultaten för er.

Vi skapar affärsnytta genom hållbara strategier, ständiga rapporter och enorm kompetens inom alla områden som utgör digital marknadsföring. Låt oss hjälpa dig att skapa en hållbar marknadsföring redan idag!

Rekommendationer

PMW

När Robotcode inledde sitt samarbete med PMW-Konsult var målet bland annat att öka deras synlighet på nätet, skapa ett bättre kundflöde och öka intäkter via annonser. Genom att sätta upp en plan och gå igenom PMW-Konsult’s behov, kunde vi hjälpa dem att nå sina mål på ett effektivt sätt samtidigt som de hade konstant tillgång till sina siffror och fick kontinuerliga rapporter. Vi använde oss av Google Ads för att skapa annonser som drev konverteringar och som ökade företagets organisk tillväxt. Tack vare vårt arbete med digital marknadsföring kunde PMW-Konsult se en ökning i hemsidans trafik, en bättre lönsamhet och ett bredare nätverk av kunder. Även deras sociala kanaler fick en ökad synlighet, tack vare välskrivet innehåll och optimerade anpassningar.

Öka din digitala närvaro du också!