VÅRA TJÄNSTER

E-handel och webbutik

Vi är en webbyrå i Göteborg som utvecklar professionell e-handel och webbutiker med system som effektiviserar våra kunders arbetsflöden!

Att driva e-handel är otroligt vanligt idag men många företag har problem med att skapa en effektiv hemsida där e-handeln flyter på som den ska. Det kan bero på många saker, men främst att de inte har verktygen som krävs för att skapa en effektiv och snabb tjänst som är enkel för kunderna att använda. Med vår hjälp kan även du få en snabb, effektiv och tekniskt optimerad e-handel som dina kunder kommer att älska. Vi utvecklar nämligen e-handel och webbutiker från grunden, och optimerar dem med hjälp av systemintegrationer som effektiviserar ert dagliga arbetsflöde.

laptop-tablet-digital-flat

Hur jobbar vi med e-handel?

Att utveckla en webbutik kräver mer än bara en snygg hemsida. Det finns tekniska aspekter som ska lösas för att hemsidan ska bli lättnavigerad, ha rätt funktioner och ha de rätta lösningarna som era kunder behöver. Det är det som vi på Robotcode är experter på.

Vi kan ta hand om allt åt er – från idé till lansering. Med hjälp av smarta lösningar och teknisk kunnighet tar kan vi göra er vision till verklighet. Detta gör vi med hjälp av tre enkla steg.

Vi planerar ditt projekt
Vi planerar ditt projekt

Planering är grundstenen i alla projekt och inte minst när det kommer till e-handel. Vi skapar idéer tillsammans med dig, håller workshops och hittar strategier som ni kommer långt med.

Vi genomför projektet
Vi genomför projektet

När vi har planerat projektet är det dags att låta oss ta över och göra det vi gör bäst. Vi genomför alla nödvändiga åtgärder, från design till systemintegrationer och tekniskt underhåll.

Vi förvaltar och följer upp
Vi förvaltar och följer upp

När din e-handel har lanserats och är igång sköter vi om driften och förvaltningen. Vi följer dessutom upp hur det går för er och om det finns något vi kan göra för att optimera sidan ytterligare.

Se vad vi har gjort för våra kunder

Du behöver inte ta vårt ord för det – spana in vad vi har skapat åt våra kunder istället.

CARS

AUTOSHOP ONLINE

Om du vill hänga med i tiden måste du definitivt vända din verksamhet på rätt väg och anpassa den till moderna metoder.

case-study
Postlådor

Wallbo

Vi bygger brevlådor som är hållbara och ger dig kontroll över din post och paket. Wallbo grundades i Göteborg med en vision om att leverera miljövänliga...

case-study

Rekommendationer

Samarbete med Robot Code-teamet är den typ av samarbete som vi gärna påpekar och rekommenderar både till våra partners och till våra vänner. Med tanke på att vi kommer från en annan intressesfär har det expert- och kreativa teamet hos Robot Code gjort det möjligt för oss att avsevärt öka synligheten för vårt varumärke, och samtidigt möjliggöra ett stort steg uppåt när det gäller att öka försäljningen, vilket vår statistik också visa i synnerhet. Därför anser vi denna upplevelse som en av de mest framgångsrika i vår långsiktiga verksamhet.

Vi ville bygga en modern och kostnadseffektiv e-handelssida där vi utvecklade våra egna integrationer för att förenkla vårt arbetsflöde och spara pengar. Samarbetet med Robot Code gick över förväntan, vi fick instruktioner och råd angående alla våra problem. Vi uppskattar verkligen deras professionella inställning, Robot Code hjälpte oss att förverkliga vår e-handelsplattform.​

Teknik som vi använder

Vi har ett brett spektrum av tidigare erfarenheter bakom oss. Vill du kolla in vad vi har hjälpt våra kunder med? Här kan du ta reda på vad vi har gjort för att stärka våra tidigare kunders varumärken genom bra webbdesign och smart utveckling.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Bli den ledande e-handeln inom din bransch med hjälp av effektiva och affärsnyttiga lösningar.