VÅRA TJÄNSTER

IT konsult

En stor del av de vi är på Robotcode är vår IT-konsultverksamhet. Vi brinner för innovativa lösningar och vi kan hjälp dig att lösa dina IT-problem.

laptop-tablet-digital-flat

Vad innebär det att vara expert på IT?

Robotcode har kontor i fyra olika länder runtom i världen och vi har ett brett nätverk av IT-konsulter med otroligt bred kompetens. På grund av detta kan vi headhunta rätt konsult till rätt projekt, så att våra kunder får exakt vad de behöver och ingenting annat. Att jobba med IT är något som gör oss till de vi är. Det är drivkraften som gör oss till det framgångsrika företaget som vi är, och det är dessutom drivkraften till våra kunders framgång.

VÅRA TJÄNSTER

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vi kan headhunta konsulter till det projekt som du behöver hjälp med. Våra IT-konsulter har lång erfarenhet inom branschen och kan ta sig an alla typer av projekt som våra kunder behöver hjälp med. Ett axplock av vad vi gör är:

laptop-tablet-digital-flat
Programmering
Programmering

Med hjälp av innovativa tekniker och ett resultatdrivet tankesätt hjälper i våra kunder med programmering för såväl hemsidor, som appar eller e-handel.

Projektstyrning
Projektstyrning

Våra IT-konsulter är proffs på att styra projekt i rätt riktning och de vet vad som krävs för att skapa ett lyckat projekt där alla resultat nås i tid.

Systemutveckling
Systemutveckling

Vi utvecklar avancerade system från grunden för våra kunder. Vi tar hand om hela processen, från beställning till driftsättning.

Teknisk testning
Teknisk testning

Alla system behöver testas både innan, under och efter de lanseras. Det är något som vi på Robotcode vet om, och något som vi jobbar aktivt med för alla våra kunder.

How do we work with IT

Vår affärsidé går ut på att hyra ut rätt kompetens för rätt projekt. Något som vi enkelt kan göra, på grund av den breda kompetens som finns över hela företaget. Vi jobbar med långsiktiga partnerskap och för samman konsulter med kunder som är i behov av personer med deras kompetens. Våra konsulter kan ta sig an alla typer av projekt, vare sig det handlar om längre inhouse projekt direkt hos kunden, eller kortare projekt som kan skötas på distans.

När vi arbetar med IT på konsultbasis ansvarar vi för hela projektet från start till mål. Vi tar ansvar för allt från planering, till utveckling, kvalitetssäkring, testning och självklart uppföljning. Och vi ser alltid till att avsluta projektet innan deadline. Att leverera i tid är en självklarhet för oss och en garanti vi ger till alla våra kunder.

it är vår drivkraft

Hitta rätt konsult för ditt projekt

Vi på Robotcode har bred kompetens inom en rad olika yrkesområden. Vi jobbar dagligen med allt från SEO, till webbdesign och utveckling – men vår drivkraft, den finns inom IT. Det är IT som sammanför Robotcodes alla olika avdelningar och det är genom IT som vi tillsammans skapar innovativa lösningar till alla våra kunder.

Teknik som vi använder

Vi har ett brett spektrum av tidigare erfarenheter bakom oss. Vill du veta vad vi har gjort för att stärka våra tidigare kunders varumärken genom bra webbdesign och smart utveckling.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Vi driver samhället framåt med hjälp av högteknologiska lösningar.