Låt oss skapa tillsammans. Bli en del av laget.

AKTUELLA LEDIGA TJÄNSTER

Bli en del av något speciellt.

Som Senior UX/UI Designer på Robot Code kommer du att ansvara för att samla in och omvandla användarinsikter till härliga upplevelser.

Som projektledare kommer du att samordna människor och processer för att se till att våra projekt levereras i tid och ger önskat resultat. Du kommer att vara den person som är ansvarig för allt som rör ett projekts organisation och tidslinje.

VÅRA VÄRDERINGAR

Vad det innebär att arbeta med oss

Självständiga lagspelare

Teamwork är inte bara en förutsättning för företagets framgång utan även för varje enskild anställd. När vi förenar våra krafter blir allting enklare. När vi stöter på motstånd är vi här för att övervinna det tillsammans. Var självgående, flitig och redo att fatta vissa beslut själv.

Ansvarsfull

Ansvar innebär att människor är medvetna om sitt sociala ansvar. Hos oss har vi en vilja att utföra våra uppgifter på ett bra sätt och vi strävar alltid efter att leverera bästa resultat för våra kunder.

Var ärlig

Det finns inga dåliga frågor. Vi är här för att stödja varandra och förbättra vår verksamhet tillsammans.

Äga ditt arbete

Ditt arbete är ditt mästerverk. Stå fast bakom det och delta i utvecklingsprocessens olika steg.

Ingen är perfekt

När du accepterar dig själv som du är ökar din produktivitet. Att arbeta under sådana omständigheter kräver mycket ansträngning och leder till att vi övervinner hinder. Bristerna är till för att accepteras och få ut den bästa versionen av oss själva ur dem.

Var mänsklig

Misstag är inget annat än en läxa som ger oss vind i ryggen. Var därför inte rädd för dem, utan möt dem.