Om oss

Vi får er verksamhet att växa genom att hjälpa er utveckla en digital närvaro som sticker ut från mängden och uppnår verkliga affärsresultat. Genom kraftfulla idéer och fantastisk design väcker vi varumärken till liv. Vi har en passion för att skapa produkter och tjänster som förändrar människors sätt att interagera med teknik till det bättre.

Vårt team är för stort för att få plats på en bild

OM OSS

Hur vi växer, tänker, agerar och lär oss.

Robot Code är ett företag som sedan starten haft som mål att skapa en komplett online-värld som den bästa leverantören av mjukvarutjänster. Vårt team är stolta över att ha en bred kompetens inom ett stort antal olika områden och nischer, vilket har gjort det möjligt att bryta oss in på marknaden framgångsrikt.

Vårt team är stolta över att ha kompetens inom många olika områden.

Ett team av unga, modiga och ambitiösa proffs har under de senaste åren av sitt arbete vunnit förtroende från några av de mest respekterade aktörerna på marknaden. Vi kan stolt säga att vårt företags logotyp snabbt har expanderat.

ANSLUTA DIG TILL OSS

Genom kraftfulla idéer och fantastisk design väcker vi varumärken till liv.

Kreativitet kräver mod

För att få genomslag måste man ta risker. Det är därför som allt vårt arbete bygger på en djup förståelse för personligheten, syftet och principerna som är unika för varje varumärke. Det är denna grund som ger varumärken sin kraft och det är därför vi förväntar oss att ta kreativa risker i varje projekt.

Tillsammans är bättre

Ett långsiktigt partnerskap ger de bästa resultaten för alla. Vi värdesätter starka relationer och arbetar tillsammans varje steg på vägen. Att sätta sig in i företagens, varumärkenas och människornas värld hjälper oss att förstå deras behov, informerar vårt arbete och ger bästa resultat.

Enkelt är bra

Nog med kludd. Vi tror att det finns skönhet i enkelhet, så vi fokuserar på att kommunicera de viktigaste aspekterna av produkten eller tjänsten, utan överdrifter. Bra design är enkel och väl genomarbetad. Som Jim Henson en gång sa: "Enkelt är bra".

VÅRT TEAM

Det är skillnad att arbeta med oss.

Vi värnar om ditt företag från första raden kod och genom att bryta mot den vanliga normen lockar vi din målgrupp med vår design och vårt innehåll samtidigt.

Aleksa Luketa

VD & PARTNER

Marko Vujisic

CTO & PARTNER

Peter Wallin

SENIOR ADVISOR

Isabelle Seger

EKONOMIANSVARIG

Carl Johan Christenson

PROJEKTLEDARE

Amin El-Rifai

PROJEKT KOORDINATOR

Viktor Vukovic

AFFÄRSUTVECKLARE

Marko Milicevic

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Patrik Khoury

KEY ACCOUNT MANAGER

Marija Jelic

MARKNADSCHEF

Milka Ljumovic

GRAFISK DESIGNER

Sabina Ragimova

GRAFISK DESIGNER

Milos Sturanovic

FULL STACK UTVECKLARE

Stefan Ivanovic

DESIGN TEAM LEADER

Nikola Vujisic

FRONT END UTVECKLARE

Karina Jessina

SOCIALA MEDIER EXPERT

Miljan Vujosevic

SEO EXPERT

Milic Popovic

HR

Letar du efter en partner som värdesätter din framgång?