VÅRA TJÄNSTER

Webbdesign & Utveckling

Robotcode designar och utvecklar responsiva hemsidor med snabba konverteringar för framgångsrika företag som vill ha det bästa av det bästa. Vi är en fullservice webbyrå i Göteborg som hjälper er att nå er fulla potential genom god design, optimering och resultat i fokus.
laptop-tablet-digital-flat

Din hemsida är din image

Din hemsida är din image, därför är det viktigt att den reflekterar ditt företag och vad ni vill förmedla till era kunder. Men din hemsida behöver inte bara ha en snygg design som är tilltalande för målgruppen, den behöver också fungera bra och vara optimerad för olika enheter.

Vi skapar professionella hemsidor som är anpassade efter varje kunds önskemål och behov. Vi tar dessutom hand om den tekniska delen, så att din hemsida presterar efter dagens hårda krav. Korta laddningstider, mobilanpassning och god on page SEO är minst lika viktigt som en bra design – det är vi medvetna om och det är därför vår process ser ut som den gör.

Vårt team består av en blandning av UI/UX-designers, webbdesigners och webbutvecklare som samarbetar för att skapa en så optimerad hemsida som möjligt för våra kunder. Vi tar hand om hela processen som går in i att skapa en hemsida, från planering – till lansering.

Med hjälp av en datadriven utvecklingsmetod ser vi dessutom till att din hemsida fungerar på bästa möjliga sätt. Den tekniska delen som ligger bakom en väl fungerande hemsida lägger grunden till hur hemsidan tas emot av besökare – just därför lägger vi stor vikt i att din hemsida ska vara responsiv och fulländad på alla sätt. Vi skapar ett framgångsrikt webbprojekt genom att vara uppmärksamma på alla delar.

Hur går processen till?

Hur går processen till?

När vi utvecklar appar kombinerar vi våra gemensamma kunskaper för att skapa något unikt hela tiden. Tillsammans med våra kunder tar vi fram en plan, där allt från design till systemintegrationer ses över för att skapa en plan för hela processen. Vi är också med dig genom hela processen, från början till slut. När vi hjälper våra kunder att designa kan man säga att vi arbetar i tre steg.

laptop-tablet-digital-flat
Planering
Planering

För att skapa en hemsida som är en återspegling av din image och dina värderingar behöver vi först veta lite mer om dig och din verksamhet. Därefter skapar vi en grafisk profil och en designidé som du i sin tur får godkänna. Allt detta görs i samklang med dig som beställare, det är viktigt för oss att vi har ett nära samarbete och en god relation för att vi ska kunna tillgodose dina behov.

Genomförande
Genomförande

När vi är överens om en design och ett koncept sätter vi igång med skapandet. Vi designar och utvecklar en väl fungerande hemsida som har alla funktioner som du behöver. Vi ser dessutom till att den tekniska biten faller på plats, så att dina kunder får ta del av en felfri hemsida med korta laddningstider och snabba konverteringar.

Lansering
Lansering

När vi har finjusterat allt och genomfört de nödvändiga testerna för att säkerställa att din hemsida är så bra den kan bli – då är det dags att lansera den. Vi finns självklart här för dig under hela processen och hjälper dig om någonting går fel.

vårt arbete

Kundcase

Vi har ett brett utbud av tidigare erfarenheter i bagaget. Vill du spana in vad vi har hjälpt våra kunder med? Här kan du ta del av vad vi gjort för att stärka våra tidigare kunders varumärke genom god webbdesign och smart utveckling.

MEDIA

RADIO D / D+

Lyssna på den mest underhållande radiostationen som under de senaste två decennierna blev en av de mest hörda på ex-yu space.

case-study
tourism

HOTEL AUREL

Modernt och enkelt, men ändå sofistikerat och samtidigt lovar Hotel Aurel en vistelse som du kommer att minnas. Beläget i en nybyggd verksamhet.

case-study
CARS

AUTOSHOP ONLINE

Om du vill hänga med i tiden måste du definitivt vända din verksamhet på rätt väg och anpassa den till moderna metoder.

case-study
laptop-tablet-digital-flat

Rekommendationer

Hotel Aurel

Samarbetet med Robot Code var ett sant nöje för oss. Det är ett team av unga, ansvarsfulla och kreativa människor, helt dedikerade till sitt arbete. De svarade på alla våra förfrågningar med innovativa och originella lösningar, som är de mest lämpliga och bäst visar vad vi gör. Jag vill särskilt betona kommunikationen med alla teammedlemmar, som alltid var mycket vänliga och samtidigt effektiva i att svara på våra många frågor.

Radio D/D+

Samarbetet med det digitala marknadsföringsföretaget Robot Code är ett av dem som vi är särskilt nöjda med. Dessutom, av denna anledning, fortsatte det även efter skapandet av webbplatserna för Radio D och Radio D plus. Det vi särskilt gillade är att företaget sysselsätter unga, innovativa och kreativa människor som, efter dagens trender inom området digital marknadsföring, arbetar med att skapa perfekta marknadsföringslösningar och därför hänger de företag de samarbetar med i tiden. Vårt val och förslag till dig är ROBOT CODE - eftersom ömsesidig tillfredsställelse bygger affärsframgång.

Teknik som vi använder

Vi har ett brett spektrum av tidigare erfarenheter bakom oss. Vill du kolla in vad vi har hjälpt våra kunder med? Här kan du ta reda på vad vi har gjort för att stärka våra tidigare kunders varumärken genom bra webbdesign och smart utveckling.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Skapa en lokal synlighet och bli den första dina kunder ser